King Of Pop död!

R.I.P Michael Jackson King Of Pop!! ://


Kan ni fatta det? För det kan inte jag.. 
Var inne på någon hemsida och så stod det R.I.P Michael Jackson överallt, och ja bara: Skämtar ni eller?
Så ringde jag morsan och hon sa att det var sant o ja bara: vaa? nee...
Tydligen fick han hjärtstillestånd och dog igår på ett sjukhus i LA. Han blev bara femtio år gammal jue. 

SKOLAVSLUTNING!

I förrgår tog skolan äntligen slut! Och som hon lovat kom Anna. Men jävla pissbajsläraren sa att hon inte fick komma in i kyrkan!
Jag, Malte och Bella skällde ut henne rejält, och hon blev typ piss sur på oss. Hon sa att bara niornas familjer fick komma in i kyrkan. Men nummer ett: DET FANNS MYCKET PLATS; SÅ VI HADE KLARAT DET ÄVEN OM DET BRANN! Och nummer två: HENKES MAMMA OCH TESS PAPPA FICK KOMMA IN, SÅ VARFÖR INTE ANNA? Och tre: THEA ÄR JU BORTREST. VARFÖR KUNDE INTE ANNA TA HENNES PLATS. ABBE Y FICK SITTA MED OSS OCH HAN GÅR INTE I KLASSEN LÄNGRE! Jävla bitch!
BexiLexi hates **** ****

Nu är Bexi hemma hos mig, och vi ska sova över och se The Messengers. Jag försöker få henne att se Fritt Vilt igen, men jag tror hon vägrar.
Puss på er!
          // BexiLexi

Skola

Idag var det skola, sista dagen innan SKOLAVSLUTNINGEN!!  Bexi spelade schack mot Stinky, och jag var ute med Bella, Malte och Ebba. Hittade en överkörd groda, och skrek. Det resulterade i att de andra också skrek, och vi kutade därifrån. 

Anna kom hem från Thailand (Där hon har vatt i ett halvår) i fredags. Alla blev skitglada och skrek och kramade henne. Det var dagens höjdpunkt, eftersom vi hade städdag. 
Så lovade hon att komma på skolavslutningen i morgon. Men vår jävla bajslärare sa att hon inte fick! Så jävla pissed på  henne. Men Anna kommer ändå. Thank god!
Puss på er!
        //BexiLexi

Slappe-dag

  Igår var jag och morsan på bio, men jag tyckte det var en riktig b-film. 
Idag sov man till elva, och sen kom mormor. Vi åt lunch, sen somnade jag igen och sov till halv fem. Jag vet inte vad, det är, men jag sover rätt mkt mer än vanligt.
Nu ser jag och morsan någon film som jag inte kommer ihåg namnet på.
Puss på er!
                    //BexiLexi
                                    

Dagen

Idag orkade man knappt gå upp och pallra sig iväg till skolan. Självklart kom jag, Bexi, Jazz och Linnéa tre minuter försent.
Idrott inne, träning inför beachhandbollen. Det var så sjukt varmt i gympasalen, och det luktade hemskt. Men det var kul, till min stora förvåning.
Nu sitter jag här, och har precis sett ett avsnitt från serien Sjukhuset med den där lille pojken Viktor. Hans mamma har bloggat om honom, och den bloggen fick mig, Bexi och flera i klassen att gråta. 
Nu ska jag skriva lite på mina böcker!
Puss på er!
              //BexiLexi   

NEW MOON TRAILERN!!

Okej.. Så, i morse gick jag upp sju trots att vi börjar halv tio. Jag tog en snabb dusch och satte sedan på datan. Vi hade mycket att göra. Jag gick in på MTV:s hemsida, men de hade inte lagt upp trailern. Sen gick jag in på new moon hemsidan, men de hade inte heller lagt upp den. Tillslut fick jag panik och gick in på Myspace, och gissa vad??? Där fanns NEW MOON TRAILERN!!!!! Jag rusade runt och skrek nästan lika mycket som när jag såg Twilight första gången. Sen kom jag ihåg ett löfte jag hade gett Bexi många månader tidigare. Att vi skulle ringa varandra så fort vi hittade new moon trailern. Så jag ringde henne, och hon skrek högt i luren, och bad mig att komma så fort jag kunde. Jag kastade mig på cykeln och var här på fem minuter. Nu sitter vi vid hennes data och har sett den många gånger!
Här är länken till New Moon trailern: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=58186608&searchid=660f88a6-0c06-45e6-9b32-e639274706be
Do U love us or what??
Sen gick vi till skolan för att hämta Della. Vi gick upp på tredje våningen, och vilka satt där om inte våra lärare. Extremt pinsamt eftersom de måste tro att vi älskar skolan och gärna kommer dit klockan åtta en sovmorgon!
Iaf, Della var nog i uppehållsrummet med en massa andra nior, och dit vågade vi inte gå, så vi ska prata med henne på rasten.
Puss på er!
     // BexiLexi
                                           

RSS 2.0